Nie wiem co w tym zabawnego. Akurat KK zawdzięcza swoją pozycję temu, że wielu wybierało ją jako "mniejsze zło". Nie wiem, co ma piernik do wiatraka. Poza tym winny się tłumaczy

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Nie wiem co w tym zabawnego. Akurat KK zawdzięcza swoją pozycję temu, że wielu wybierało ją jako "mniejsze zło". Nie wiem, co ma piernik do wiatraka. Poza tym winny się tłumaczy
No ale mówisz o drugim etapie. A w pierwszym było inaczej, a na jego wyniki niewątpliwie mieliście bardzo duży wpływ. Przypominam jednak, że wcześniej napisałem
Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo się cieszę, iż jakiś czas temu przeszliśmy na głosowanie dwuetapowe
Tomku ja zgłosiłem chęć już wcześniej.
Ja chętnie poprowadziłabym, bo baaaardzo lubię Bajm
Nie rozumiem na jakiej zasadzie. Jeżeli ja nie znam żadnego albumu to kazdy ma jednakowe szanse, natomiast jeśli bym znał wcześniejsze to nowy album miałby gorzej, bo poprzednich byłbym bardziej osłuchany.
A mi się wydaje że mógłby zadziałać urok nowości. Ale pewnie dla jednych to jest ważniejsze a dla innych co innego. Ale za kilka miesięcy urok nowości zniknie a poprzednie albumy i tak będą bardziej osłuchane. Ale to tylko moje odczucie.
no i dlatego myślę, że termin za 3 miesięcy będzie dobry. po LP lub Sade