10. zlot forum.lp3.pl - 20-22 maja 2011
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
- Kontakt:
Re: 10. zlot forum.lp3.pl - 20-22 maja 2011
Ale fajne opisy, kiedy będzie lista ze Szklarskiej, tak planuję z rodzinką aby połączyć urlop z tym miejscem. Ostatni raz byliśmy w tych okolicach w maju 1995 roku czyli kilka miesięcy przed ślubem.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Re: 10. zlot forum.lp3.pl - 20-22 maja 2011
Ostatnio sobie odtwarzam/podsumowuję stare zestawienia mojej listy, a że akurat siedzę przy 2011, to przypomniał mi się zlot... I okazało się, że właśnie minęło równo 10 lat od mojej obecności na nim. A w dodatku był to dziesiąty, jubileuszowy - magia liczb...
To były całkiem fajne czasy. Miałem mniej zmartwień, zniżki na bilety kolejowe, wciąż byliśmy dość zgraną ekipą, pan Marek znów zadomowił się w Trójce, a lista... a lista była...
Szkoda, że te czasy już nie wrócą...
Wybaczcie. Jakoś ten tydzień eurowizyjny (paradoksalnie?) sprawia, że ogarnia mnie melancholia...
To były całkiem fajne czasy. Miałem mniej zmartwień, zniżki na bilety kolejowe, wciąż byliśmy dość zgraną ekipą, pan Marek znów zadomowił się w Trójce, a lista... a lista była...
Szkoda, że te czasy już nie wrócą...
Wybaczcie. Jakoś ten tydzień eurowizyjny (paradoksalnie?) sprawia, że ogarnia mnie melancholia...