XXIX zlot forum LP3 - 16-19 września 2021, Emów
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: XXIX zlot forum LP3 - 16-19 września 2021, Emów
Czyli w sumie mógłbym dojechać i nawet zdążyć na swoją piosenkę .
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
- Miszon
- Kontakt:
Nie dałbym rady jutro, dzisiaj dzieci mnie obudziły o 7 rano (a jeszcze nie śpią dodam). Jakbym nie musiał jutro rano być w domu to owszem, bym dojechał.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
- Kontakt:
23:29 i wybrzmial ostatni utwór w ABC. When The Smoke Is Going Down.
- Miszon
- Kontakt:
No to na zakończenie ładnie pasował.
- bobby-x
- Kontakt:
Ale inne utwory tez były zacne. Ja już w domku po zlociku. Było jak zwykle super, tylko tym razem chiiba byliśmy bardziej wygłodniali.
Oczywiście podziękować LLuckiemu za całość, organizatorom konkursów i całej ekipie za świetną zabawę.
Oczywiście podziękować LLuckiemu za całość, organizatorom konkursów i całej ekipie za świetną zabawę.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984
Informacja dla jeszcze śpiących zlotowiczów. Pomyślnie dotarłem na dworzec Warszawa Wschodnią i siedzę już w pociągu. Odjazd za niecałe 30 minut. Nic tak dobrze nie robi dla samopoczucia jak poranny spacer o 6 rano. To sama przyjemność. Dziękuję wszystkim za ciekawe rozmowy, mnóstwo ciekawych chwil i wspaniałą atmosferę na zlocie. Nie ma to jak kilka niespodzianek (Wannabe było bezkonkurencyjne). I tylko siatkarze nie stanęli na wysokości zadania.
- jollyroger72
Część z nas już po śniadanku i niebawem przyjdzie pora się rozstać...
Mam tylko nadzieję, że na jakieś pół roku, nie dłużej.
Kolejny zlot będzie jubileuszowy
Mam tylko nadzieję, że na jakieś pół roku, nie dłużej.
Kolejny zlot będzie jubileuszowy
- Miszon
- Kontakt:
A co - Spice Girls zaproponował kajman?
- jollyroger72
Nie, Martyr.
- bobby-x
- Kontakt:
Gorzej, mąż był bardzo jakby to napisać delikatnie, oburzony.
U mnie ten utwór był rozważany, ale ostatecznie wylądował na liście propozycji około 5-6 miejsca.
U mnie ten utwór był rozważany, ale ostatecznie wylądował na liście propozycji około 5-6 miejsca.
- jollyroger72
- Miszon
- Kontakt:
Aaa, no tak, też na S przecież.
- bobby-x
- Kontakt:
I poszło! Na razie mailem do Pana Kierownika
https://chomikuj.pl/Bobby-X/zlot+nr+29
https://chomikuj.pl/Bobby-X/zlot+nr+29
Dzięki uprzejmości Yacy'ego jestem chyba jednym z pierwszych ostatnich zlotowiczów, którzy dotarli do domu. W pustych murach pensjonatu już tylko wiatr hula i odbija się echo wszystkich pytań, na które odpowiedzi zawisły w przestrzeni...
Resztę napiszę, jak tylko się obudzę, a tymczasem tylko jedno ważne słowo: DZIĘKUJĘ!
No tak, brzmi prawie tak samo jak "di dżej dżej ej si kej".
Zbyt długa... Po paru dniach takich (za przeproszeniem) dób nie wiem, czy najpierw mam iść spać, czy myć się, czy do kościoła. Pomieszanie z poplątaniem. I ani jednej zabłąkanej skarpety...
Resztę napiszę, jak tylko się obudzę, a tymczasem tylko jedno ważne słowo: DZIĘKUJĘ!
Niniejszym zakończył się zlot. Wyjechaliśmy z Emowa i gdzieś w Warszawie rozstaliśmy z Martą i Kubą. Ale zanim to nastąpiło zagraliśmy jeszcze w super grę karcianą
Było po prostu świetnie!
Było po prostu świetnie!
Ostatnio zmieniony ndz wrz 19, 2021 2:11 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Oj, nie byłem i nadal jestem BARDZO zaskoczony! Jak ja teraz spojrzę w oczy Grabażowi chyba zrezygnuję z pójścia na koncert...
Wracamy do domu rozmawiając
A w głośnikach zaraz pojawią się Single z Żoliborza, czyli ciągle na "s"
Kawa się skończyła czas jechać dalej.
dokładnie, to tylko zabawa. Poza tym ja znam Jacka lepiej od Was i mogę to widzieć inaczej
BTW. "Ciche dni" to piosenka Kaśki Sochackiej. Wykonawca też na literkę S. I oboje bardzo lubimy tą piosenkę
- Miszon
- Kontakt:
Przecież tylko sobie zażartowałem .
To zapraszamy na zlot Będziesz miała okazję "sitko" powyrywać, ale i będziesz mogła sama się przekonać jak to jest, że są emocje i czasem trema przeszkadza i to bardzo.gioconda2 pisze: ↑pt wrz 17, 2021 7:27 pm Nie przypuszczałam, że bobby- X załapie się na "kierownika wycieczki" wraz z "kierownikiem prezenterem". Specjalnie dla wycieczki włączyłam radio. Bardzo dobrze wypadliście, tylko czemu oddaliście bobbiemu mikrofon prawie na wyłączność? Ja wiem, ze on jest najsłynniejszym forowiczem, o którym każdy słyszał, no ale trzeba było sobie "sitko" wyrywać.
Bobby został przeze mnie zaproponowany, bo po pierwsze nie było chętnych. Po drugie wiem że dobrze sobie radzi przed mikrofonem. I tak jak myslalam, fajna rozmowa się wywiązała.
może następnym razem wyjdzie inaczej
już się nie mogę doczekać jak włączę w domu podcast i odsłucham nagranie z piątkowej audycji!
Wtedy chętnie odpowiem, chyba że już doszłaś do tego kto po kim się przedstawiał..?
Również pozdrawiam choć zabawy złotowe zakończone.
U nas gra Dire Straits drugi wyraz na S, wszędzie wypatruje tego S więc nadal w głowie wczorajsze ABC Listy
EDIT: przed chwilą (losowo!! ) odtwarzacz wybrał Patti Smith, potem Steczkowską Justynę "Oko za oko" (jedna z wielu na mojej kartce z literką S) , a potem Stanisława Soykę. Jakiż zbieg okoliczności
Ano, okazuje się że Single z Żoliborza przerywają w aucie więc posłuchamy już w domu.
A teraz śpiewa Sade
Ostatnio zmieniony ndz wrz 19, 2021 3:21 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Ja już też dotarłam, fajnie, że był ten jeden dzień dłużej, chociaż po prawdzie odczucie jest takie, że całość mija tak samo szybko, jak zlot zaczynający się w piątek...
Potwierdzam, że w pustej i posprzątanej już kuchni zagraliśmy w jeszcze jedną grę, która jest prosta, a bardzo fajna i mam nadzieję pojawi się też na kolejnym zlocie.
Dzięki Martyrko i Yacy za podwiezienie i rozmowy, dzięki Kubo za wspólne wracanie i rozmowy, dzięki wszyscy zlotowicze za wspólne przepodróżowanie tego czasu i rozmowy.
Chylę czoła przed wszystkimi, którzy przygotowali konkursy - za pomysłowość, za czas poświęcony na ich przygotowanie; zadziwiające, że mogą one wciąż iść w nowym kierunku.
Świetnie było zobaczyć niektórych po wyjątkowo długim czasie, a niektórych po raz pierwszy.
Łukasz, dzięki wielkie za ogarnięcie i przygotowanie kolejnego naszego spotkania, tym razem wyjątkowo wyczekanego.
W pierwszej kolejności wybierz odpoczywanie.
Potwierdzam, że w pustej i posprzątanej już kuchni zagraliśmy w jeszcze jedną grę, która jest prosta, a bardzo fajna i mam nadzieję pojawi się też na kolejnym zlocie.
Dzięki Martyrko i Yacy za podwiezienie i rozmowy, dzięki Kubo za wspólne wracanie i rozmowy, dzięki wszyscy zlotowicze za wspólne przepodróżowanie tego czasu i rozmowy.
Chylę czoła przed wszystkimi, którzy przygotowali konkursy - za pomysłowość, za czas poświęcony na ich przygotowanie; zadziwiające, że mogą one wciąż iść w nowym kierunku.
Świetnie było zobaczyć niektórych po wyjątkowo długim czasie, a niektórych po raz pierwszy.
Łukasz, dzięki wielkie za ogarnięcie i przygotowanie kolejnego naszego spotkania, tym razem wyjątkowo wyczekanego.
W pierwszej kolejności wybierz odpoczywanie.
- jollyroger72
Jestem już na swojej ziemi czyli we Wrocławiu. Do domu pozostała jakaś godzinka.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 19, 2021 5:03 pm przez jollyroger72, łącznie zmieniany 1 raz.