Radio 357
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Re: Radio 357
Marcinowi Cichońskiemu spalił się dom.
Link do zbiórki: https://zrzutka.pl/j8fyck
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
tak, czytałem
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1986
Widziałem dzisiaj z bliska, źle to wygląda. Dużo do naprawy, prawie jak budowa nowego domu.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
- Kontakt:
O cholera, to już wiem czemu nie odebrał plików z pewną audycją sprzed wielu lat, którą wysłałem kilka dni temu. A gdzie Marcin mieszka?Neo01 pisze: ↑pt sty 12, 2024 6:03 pm Marcinowi Cichońskiemu spalił się dom.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1986
Powiat nowodworski, na skraju Puszczy Kampinoskiej.
- Neo01
Oczywiście straszna informacja, ale na szczęście (chyba) nic im się nie stało.
I widzę, że zbiórka osiągnęła już cel - na słuchaczy można liczyć!
I widzę, że zbiórka osiągnęła już cel - na słuchaczy można liczyć!
- Miszon
- Kontakt:
Piszą, że nikomu nic się nie stało:
https://www.se.pl/warszawa/pozar-domu-p ... -zaHk.html
https://www.se.pl/warszawa/pozar-domu-p ... -zaHk.html
- bobby-x
- Kontakt:
Hej, czy macie zapisane jakie były audycje przedpremierowe w 357? czyli chyba przed 5 sty 2021?
Zakamarki "zerowe" 28 lis 2020
Top trzech redaktorów 2021-01-01?
Zakamarki "zerowe" 28 lis 2020
Top trzech redaktorów 2021-01-01?
- Neo01
Na pewno była licytacja przedświąteczna.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Słowo od Ernesta Zozunia dla Patronów Radia 357
Od kilku dni dociera do nas coraz więcej pytań o obecność na antenie Ernesta Zozunia. Od początku stycznia w jego zastępstwie „Popołudniówki 357” prowadzą Michał Olszański, Krzysztof Zimoch i Maria Guzek. Ernest do końca stycznia jako dziennikarz Radia 357 przebywa na urlopie. Poniżej kilka słów, które chce Wam przekazać:
dobrze że chociaż Grzegorz zostaje w audycji "Korzenie i skrzydła"
Od kilku dni dociera do nas coraz więcej pytań o obecność na antenie Ernesta Zozunia. Od początku stycznia w jego zastępstwie „Popołudniówki 357” prowadzą Michał Olszański, Krzysztof Zimoch i Maria Guzek. Ernest do końca stycznia jako dziennikarz Radia 357 przebywa na urlopie. Poniżej kilka słów, które chce Wam przekazać:
wcześniej Sajór... publicystka R357 się odchudza.Drodzy Patroni i Drodzy Słuchacze Radia 357,
Od początku istnienia Radia 357 słyszeliśmy się popołudniami i nie tylko. To zawsze był czas na rzetelną, starannie przygotowaną informację, materiały reporterskie i publicystykę, tak dotycząca spraw krajowych, jak i międzynarodowych.
W ostatnich tygodniach otrzymałem propozycję prowadzenia programu “Oko na świat” w TVP Info. Pojawiają się także inne propozycje pracy w mediach publicznych. W najbliższych dniach zatem podejmował będę decyzje, na jakich falach zobaczę i usłyszę się z Państwem. Zapewniam, że Państwo, Słuchacze Radia 357, o tych decyzjach dowiedzą się jako pierwsi.
Pozdrawiam
Ernest Zozuń
dobrze że chociaż Grzegorz zostaje w audycji "Korzenie i skrzydła"
- Miszon
- Kontakt:
Jestem ciekaw, ile osób ściągnie do Trójki z RNŚ i 357 Szydłowska.
- Yacy
- Kontakt:
z RNŚ nikogo? bo kogo miałaby ściągnąć. Kydryńskiego? wątpię.
a z 357 na pewno więcej jest potencjalnych powrotów, ale nie będę jej podpowiadał
a z 357 na pewno więcej jest potencjalnych powrotów, ale nie będę jej podpowiadał
no ja mam nadzieję na notowanie nr 2000 LP3 - to się po prostu Markowi Niedźwieckiemu należy. Nawet, gdyby miał to być epizodyczny występ jego w PR3
nie, może to być nawet coś w rodzaju podsumowania wszech czasów Albo coś na zasadzie notowania 1000
- Yacy
- Kontakt:
wg mnie lp3 to zamknięty rozdział
wątpię, żeby Pan Marek chciał do tego wracać nawet na jedno notowanie. tym bardziej, że musiałoby być jeszcze notowanie nr 1999
no właśnie utwory z 1998 plus nowe i kto ma tam jeszcze konto na lp3.pl żeby głosować.
to jakieś kosmiczne s-f
ale może się bardzo mylę i Pan Marek razem z Piotrem Kaczkowskim pojawią się w Trójce.
mi to do szczęścia potrzebne nie jest.
wątpię, żeby Pan Marek chciał do tego wracać nawet na jedno notowanie. tym bardziej, że musiałoby być jeszcze notowanie nr 1999
no właśnie utwory z 1998 plus nowe i kto ma tam jeszcze konto na lp3.pl żeby głosować.
to jakieś kosmiczne s-f
ale może się bardzo mylę i Pan Marek razem z Piotrem Kaczkowskim pojawią się w Trójce.
mi to do szczęścia potrzebne nie jest.
mi też to niepotrzebne, ale dla samego radia należałoby zamknąć ten rozdział w bardziej cywilizowany sposób niż w 2020 roku
Powiedzmy szczerze, że gdy z 357 zniknie Kuba Strzyczkowski, Marek Niedźwiecki i Piotr Kaczkowski, radio straci swoją magię i patroni odejdą. Zwłaszcza Pan Kuba jakby miał nagle wrócić do Teleexpressu i pozostawić 357, to już definitywny koniec. Ole i Antki mimo zapału oraz dobrych chęci nie pociągną sami.
Byłbym osobiście za jakimś podsumowaniem tych 1998 notowań, czy czegoś w tym stylu. Bo samej listy w tamtej formie raczej nie da się już przywrócić...
- Yacy
- Kontakt:
Z wywiadu Z Agnieszką Szydłowską w PR1 PR:
"Ewolucja, nie rewolucja".
https://trojka.polskieradio.pl/artykul/ ... iego-radia
i mówiła jeszcze, że będzie się rozglądać za nowymi twarzami, które chciałby pracować na Myśliwieckiej
- Czy należy spodziewać się powrotu niektórych dziennikarzy, którzy w ostatnich latach pożegnali się z rozgłośnią?
- Świat poszedł do przodu. Zagospodarowując dziennikarzy, którzy odchodzili przez te lata z Trójki, powstały dwa świetnie działające, obywatelskie projekty, w których układ jest jasny. (...) Pytanie o to, czy szykują się głośne powroty, to trochę pytanie o to, czy mamy zamiar ruchu agresji wobec tych projektów. Absolutnie nie, mamy wręcz coś, co mogę nazwać paktem o nieagresji - zapewnia dyrektorka Programu 3.
"Ewolucja, nie rewolucja".
https://trojka.polskieradio.pl/artykul/ ... iego-radia
- Miszon
- Kontakt:
Myślę, że to podwójnie sensowny ruch. Po pierwsze: faktycznie byłoby to podgryzanie tych dwóch potrójkwych projektów, po co mają jakieś niesnaski się pojawiać. Po drugie: nie ma co wracać do przeszłości, oczekiwałbym raczej jakiejś "ucieczki do przodu", budowania radia zupełnie od zera. Czasu nie wrócimy, więc po co udawać że próbujemy.
Dokładnie, zgadzam się z Miszonem. Pewnie też będzie taka strategia. A swoisty "pakt o nieagresji" może też skutkować tym, że nie wykluczone będą przyjazne gesty wobec tych stacji i np gościnne występy redaktorów w Trójce bądź na odwrót.
Zresztą już mieliśmy u Kuby piątkowe łączenie z Markiem Wałkuskim, co było super niespodzianką I tego typu gestów, myślę, będzie można oczekiwać w najbliższych latach.
Zresztą już mieliśmy u Kuby piątkowe łączenie z Markiem Wałkuskim, co było super niespodzianką I tego typu gestów, myślę, będzie można oczekiwać w najbliższych latach.
- bobby-x
- Kontakt:
Mam nadzieję, że nikogo.
Z RNŚ na pewno nie Wojtka Manna.
- Miszon
- Kontakt:
Tak, teraz już wiemy że nikogo.
No, chyba że Kaczkowski sam wróci. Mam wrażenie, że nie do końca się wpasował w 357.
No, chyba że Kaczkowski sam wróci. Mam wrażenie, że nie do końca się wpasował w 357.
- Yacy
- Kontakt:
Bo? Nie wiem jak to można wywnioskować
W Trójce ostatnio też miał - NIESTETY - tylko MiniMax.
Dla Niego włączę każde radio
W Trójce ostatnio też miał - NIESTETY - tylko MiniMax.
Dla Niego włączę każde radio