Nasza Lista - kolejna edycja?
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Nasza Lista - kolejna edycja?
Hej,
Bardzo tęsknię za Naszą Listą i chętnie poznałbym nowe utwory. Niestety ostatnimi czasy mam dość ograniczony dostęp do internetu, dlatego chciałbym się spytać, czy znalazłaby się osoba chętna do poprowadzenia tej zabawy w moim zastępstwie?
Mógłbym zaoferować moje arkusze kalkulacyjne, które używałem do podliczania głosów.
Chciałbym, żeby następna edycja była kolejną edycją specjalną NL. W tej edycji dla odmiany proponowalibyśmy utwory wykonawców, którzy już byli na LP3 i na Topie Wszech Czasów. Już raz odbyła się edycja tego typu (http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=8&t=3019) i wydaje mi się, że była całkiem udana.
Z edycją specjalną wiąże się ryzyko, że zostaną zaproponowane bardzo znane utwory. Nie jestem w stanie zaproponować jakichkolwiek sensownych ograniczeń (zakaz propozycji singli?), ale ostatnio raczej nie było dużo znanych utworów.
Co o tym myślicie? Czy jest ktoś chętny na prowadzącego?
Bardzo tęsknię za Naszą Listą i chętnie poznałbym nowe utwory. Niestety ostatnimi czasy mam dość ograniczony dostęp do internetu, dlatego chciałbym się spytać, czy znalazłaby się osoba chętna do poprowadzenia tej zabawy w moim zastępstwie?
Mógłbym zaoferować moje arkusze kalkulacyjne, które używałem do podliczania głosów.
Chciałbym, żeby następna edycja była kolejną edycją specjalną NL. W tej edycji dla odmiany proponowalibyśmy utwory wykonawców, którzy już byli na LP3 i na Topie Wszech Czasów. Już raz odbyła się edycja tego typu (http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=8&t=3019) i wydaje mi się, że była całkiem udana.
Z edycją specjalną wiąże się ryzyko, że zostaną zaproponowane bardzo znane utwory. Nie jestem w stanie zaproponować jakichkolwiek sensownych ograniczeń (zakaz propozycji singli?), ale ostatnio raczej nie było dużo znanych utworów.
Co o tym myślicie? Czy jest ktoś chętny na prowadzącego?
Re: Nasza Lista - kolejna edycja?
Ja jestem jak najbardziej za z tym że chyba jednak wolałbym normalną.
Co do prowadzenia to ja chętnie tylko ostatnio jak prowadziłem to była totalna wtopa, więc lepiej, żeby uczyniłby to kto inny.
Co do prowadzenia to ja chętnie tylko ostatnio jak prowadziłem to była totalna wtopa, więc lepiej, żeby uczyniłby to kto inny.
- konwicki1980
- Kontakt:
Też byłbym za normalną.
TAK dla kolejnej NL i TAK dla normalnej
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
a ja nie miałbym nic przeciwko specjalnej. np. wykonawcy, którzy byli tylko w poczekalni???
czyli wykonawcy - teoretycznie - mniej znani. to by było tak pośrodku edycji specjalnej i normalnej.
ale jeśli będzie zwykła to też będzie ok.
czyli wykonawcy - teoretycznie - mniej znani. to by było tak pośrodku edycji specjalnej i normalnej.
ale jeśli będzie zwykła to też będzie ok.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Co do edycji specjalnej - TAK.
Ale rzeczywiście trudno wymyślić jakieś reguły:
- jakaś max liczba utworów na LP3 i w zestawie do głosowania na TWC?
- jakaś max liczba punktów w podsumowaniu wszech czasów LP3?
- nie single?
Może to być oczywiście kilka warunków, które muszą być spełnione jednocześnie.
Ale rzeczywiście trudno wymyślić jakieś reguły:
- jakaś max liczba utworów na LP3 i w zestawie do głosowania na TWC?
- jakaś max liczba punktów w podsumowaniu wszech czasów LP3?
- nie single?
Może to być oczywiście kilka warunków, które muszą być spełnione jednocześnie.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Specjalna - TAK.
Ogólnie - TAK, ale raczej od początku przyszłego roku.
Ogólnie - TAK, ale raczej od początku przyszłego roku.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Jak dla mnie po zakończeniu topu Sabbatów byłby dobry moment.
I raczej byłbym za normalną edycją, gdyż trochę się napaliłem na pewne utwory i nie chciałbym żeby przeleżały się kolejny rok...
A co do prowadzenia... na razie raczej nic nie napiszę, ale być może, jeśli nikt by się nie zgłosił... (liczę jednak że ktoś bardziej pewny się pojawi).
I raczej byłbym za normalną edycją, gdyż trochę się napaliłem na pewne utwory i nie chciałbym żeby przeleżały się kolejny rok...
A co do prowadzenia... na razie raczej nic nie napiszę, ale być może, jeśli nikt by się nie zgłosił... (liczę jednak że ktoś bardziej pewny się pojawi).
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Poddam się woli większości. Wolałbym jednak edycję zwyczajną.
- Geephard
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 2003
Nie brałem udziału w poprzedniej edycji specjalnej, więc w sumie interesująco byłoby spróbować. Jeśli w poprzedniej edycji specjalej obyło się bez zasad, to chyba w tej powinno być podobnie. Może jestem naiwny, ale jednak wierzę, w jakiś rozsądek forowiczów i w to, że nie będą umieszczać powszechnie znanych hitów. Bo w sumie, jeśli chodzi o bardzo mało popularny utwór dobrze znanego wykonawcy to chyba nie ma w tym nic złego.
Zdecydowane TAK dla kolejnej edycji NL. Skłaniałbym się ku edycji normalnej, choć i w specjalnej wziąłbym udział
Odnośnie terminu - każdy! (im wcześniej, tym lepiej )
Odnośnie terminu - każdy! (im wcześniej, tym lepiej )
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Ja też nie brałem udziału w poprzedniej edycji ale chętnie bym wziął udział w najnowszej
TAK dla normalnej listy i TAK dla listy już teraz Po co czekać?
Bo niektórzy jeszcze siędzą po uszy w topie Sabatów.
Ale tak na przyszłość to jest taka koncepcja do rozważenia (na temat głównie topów, ale NL też), ale to w nowym wątku.
Ale tak na przyszłość to jest taka koncepcja do rozważenia (na temat głównie topów, ale NL też), ale to w nowym wątku.
Nasza Lista - tak, edycja zwykła/specjalna - obojętnie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosny 2007
Właśnie wszedłem w ten wątek sprawdzić czy przypadkiem nie szykuje się nowa edycja NL.
Jestem jak najbardziej za. Z tym, że ja osobiście wolałbym wersję zwyczajną I zaczynajmy jak najszybciej
A co do topu Sabbatów to nie wydaje mi się, żeby przeszkadzał zbytnio w samym zgłaszaniu utworów
Jestem jak najbardziej za. Z tym, że ja osobiście wolałbym wersję zwyczajną I zaczynajmy jak najszybciej
A co do topu Sabbatów to nie wydaje mi się, żeby przeszkadzał zbytnio w samym zgłaszaniu utworów
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Też jestem oczywiście za rozpoczęciem nowej edycji NL. A czy będzie ona zwyczajna, czy nie - podporządkuje się ale wolałbym jednak zwyczajną.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Widzę, że jest sporo chętnych uczestników.
Czekam na kandydatury na prowadzącego.
Czekam na kandydatury na prowadzącego.
Jestem jak najbardziej za ale za tradycyjną edycją.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Ja też jestem za i chętnie za specjalną edycją.
Jestem na tak, edycja specjalna.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Tak dla NL.
W sumie to mi obojętne, ale gdybym miał zdecydować głosując to za specjalną.
W sumie to mi obojętne, ale gdybym miał zdecydować głosując to za specjalną.
O, a właśnie parę dni temu myślałem o tym, że już czas na NL
Ja za edycją tradycyjną.
Ja za edycją tradycyjną.
Temat trochę przymarzł!
Za edycją specjalną 6 osób: Grycek, Robinson, Miszon (od 2014), Yacy, Geephard, neon.ka, tadzio3, adameria, TomaszBr
Za edycją normalną 10 osób: kajman, konwicki1980, Łucek, Neo01, jollyroger72, romec, Kasiek, michal91d, rafal92, Artur
bez preferencji: miszony, kamil_snk
Co do prowadzących, to na razie tylko kajman wyraził chęć prowadzenia tej edycji NL, choć z zastrzeżeniem. Piszemy PW do uczestników wcześniejszych edycji, żeby wyrazili swoją opinię (i może zgłosili się na ochotnika prowadzącego)? Zapewne nie każdy odwiedza regularnie ten dział. Jakaś wiadomość podczas listy w wątku z komentarzami?
Za edycją specjalną 6 osób: Grycek, Robinson, Miszon (od 2014), Yacy, Geephard, neon.ka, tadzio3, adameria, TomaszBr
Za edycją normalną 10 osób: kajman, konwicki1980, Łucek, Neo01, jollyroger72, romec, Kasiek, michal91d, rafal92, Artur
bez preferencji: miszony, kamil_snk
Co do prowadzących, to na razie tylko kajman wyraził chęć prowadzenia tej edycji NL, choć z zastrzeżeniem. Piszemy PW do uczestników wcześniejszych edycji, żeby wyrazili swoją opinię (i może zgłosili się na ochotnika prowadzącego)? Zapewne nie każdy odwiedza regularnie ten dział. Jakaś wiadomość podczas listy w wątku z komentarzami?
Raczej może by się dało namówić szefostwo, żeby dało na pasek.
A ja mogę się podjąć, jeżeli uznacie, że warto zaryzykować. Wiem, gdzie tam miałem wpadkę i będę uważał jakby co.
Co do głosu Miszona to do tej edycji nie powinien być liczony, bo za półtora tygodnia powinniśmy ruszać (czyli jeszcze w 2013).
A ja mogę się podjąć, jeżeli uznacie, że warto zaryzykować. Wiem, gdzie tam miałem wpadkę i będę uważał jakby co.
Co do głosu Miszona to do tej edycji nie powinien być liczony, bo za półtora tygodnia powinniśmy ruszać (czyli jeszcze w 2013).