Niedźwiedź w Wiadomościach
Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
Niedźwiedź w Wiadomościach
Jak zapewne wiecie, wczoraj w wieczornych wiadomościach, z okazji 50-lecia Trójki wystąpił momentami M. Niedźwiecki jako współprowadzący obok Kraśki. Jak dla mnie miła niespodzianka, zwłaszcza, że dawno nie miałem okazji widzieć Niedźwiedzia w garniturze "na żywo" Na samym początku, jak zapowiadał tematy, było widać tremę u niego
Re: Niedźwiedź w Wiadomościach
Mateusz napisał mi wczoraj że Niedźwiedź prowadzi Wiadomości, włączyłem telewizor, zobaczyłem Kraśkę, zaklnąłem w duszy że dałem się tak perfidnie wkręcić i wróciłem do swoich zajęć.
potem pisał mi jeszcze, że zaraz będzie Helen, ale powiedziałem sobie że drugi raz nie dam się nabrać.
czyli to jednak prawda była?
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
wcale Ci się nie dziwię, że tak to odebrałeś
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ja oglądałem specjalnie wszelkie wiadomości, teleexpressy itd., bo wiadomo że 1 kwietnia są najciekawsze wiadomości w całym roku .
I faktycznie - największą sensacją było pokazanie (się) Helen (choć się zasłaniała jak mogła ) !
I faktycznie - największą sensacją było pokazanie (się) Helen (choć się zasłaniała jak mogła ) !
To były smutne Wiadomości...
Na dodatek kilka razy się pojawiał w trakcie Wiadomości. Zresztą wczoraj także w Wiadomości powrócili do tego wydarzenia, pokazując niejako od kuchni jak wyglądały przygotowania i wrażenia Niedźwiedziabear pisze:
Mateusz napisał mi wczoraj że Niedźwiedź prowadzi Wiadomości, włączyłem telewizor, zobaczyłem Kraśkę, zaklnąłem w duszy że dałem się tak perfidnie wkręcić i wróciłem do swoich zajęć.
potem pisał mi jeszcze, że zaraz będzie Helen, ale powiedziałem sobie że drugi raz nie dam się nabrać.
czyli to jednak prawda była?
Tak, zabawnie nieco wyglądało to jej ukrywanie twarzyMiszon pisze:..... największą sensacją było pokazanie (się) Helen (choć się zasłaniała jak mogła ) !
Dlaczego? Nie oglądałem, więc nie mogę ocenić, ale jestem bardzo zdziwiony tą opinią. Zwłaszcza w kontekście tych entuzjastycznych wypowiedzi pozostałych Forowiczówabd3mz pisze:To były smutne Wiadomości...
Uważam, że wszystko ma swoje granice, a tu zostały bardzo wyraźnie przekroczone. I może tyle, żeby nie psuć entuzjastycznej atmosfery.
Ostatnio zmieniony wt kwie 03, 2012 7:53 pm przez abd3mz, łącznie zmieniany 1 raz.
Też odnoszę wrażenie, że stała się pewna krzywda nie do cofnięcia...
Mnie siostra wkręciła, że w Wiadomościach był Kaczkowski, ale Pan Piotr akurat potrafi obronić się przed dziennikarzami.
Mnie siostra wkręciła, że w Wiadomościach był Kaczkowski, ale Pan Piotr akurat potrafi obronić się przed dziennikarzami.
Całkowita zgoda. Myślałem, że jestem w tej opinii osamotniony...abd3mz pisze:Uważam, że wszystko ma swoje granice, a tu zostały bardzo wyraźnie przekroczone. I może tyle, żeby nie psuć entuzjastycznej atmosfery.
no niestety trzeba napisać, że było to (żeby użyć jak najlżejszego słowa) potworne świństwo. no ale ten (żeby użyć cenzuralnego słowa) człowiek, który to wymyślił na pewno jest z siebie zadowolony, akcja zakończona sukcesem, hura. był hit numeru, można namierzać następne.abd3mz pisze:Uważam, że wszystko ma swoje granice, a tu zostały bardzo wyraźnie przekroczone. I może tyle, żeby nie psuć entuzjastycznej atmosfery.
-
Sorry za odświeżanie tematu, ale... co było świństwem? Bo ja nie rozumiem. 30-lecie Trójki, uczcili w Wiadomościach, pojawili się dziennikarze, pokazali kulisy Trójki i co z tego?