1596 - 31.08.2012, Augustów (Piotr Baron)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1596 - 31.08.2012, Augustów (Piotr Baron)
Ubiegłotygodniowy porządek na szczęście został dziś rozbity w pył. I bardzo dobrze.
Ostatnio zmieniony pt sie 31, 2012 9:58 pm przez seblit, łącznie zmieniany 1 raz.
co za przypał 
dobra, śpijcie dobrze, słoik niech wraca i tańczmy horse-dance, ŁOPA GANGNAM STYLE!!!
do następnego

dobra, śpijcie dobrze, słoik niech wraca i tańczmy horse-dance, ŁOPA GANGNAM STYLE!!!
do następnego

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Siedem razy na 1!!!
Kertoip, przepraszam Cię, ale warto było (choć głosuję na oba utwory).
Spełniło się moje marzenie:
Wilki 2 na LP3 7 razy na 1!!!
Przebój na miarę topu wszech czasów, bardziej niż Autystyk. Ot co.
I tym bardzo optymistycznym akcentem żegnam się.
Kertoip, przepraszam Cię, ale warto było (choć głosuję na oba utwory).
Spełniło się moje marzenie:
Wilki 2 na LP3 7 razy na 1!!!
Przebój na miarę topu wszech czasów, bardziej niż Autystyk. Ot co.
I tym bardzo optymistycznym akcentem żegnam się.
Mlodszy brat się cieszy, w sumie ja też... nie no, jest dobrze. Lepiej, niż się zapowiadało po tych zaskokach.
Dobranoc ewrybady, do przeczytania we wrześniu.

Ja dalej nie mam wprawy. :<Kertoip pisze:i tańczmy horse-dance, ŁOPA GANGNAM STYLE!!!
Dobranoc ewrybady, do przeczytania we wrześniu.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Życzę wszystkim dobrej nocy. Do następnego.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Nie ma Słoika, nie ma Lady, ale rafy nie na pierwszym, choć Mama moja krojąc cukinię stwierdziła, "to taki taneczny utwór" i zupełnie nie rozumie, dlaczego nie cieszę się, że awansuje
Chyba wolę listy słuchać (jeśli już) z Tatą.
Jeszcze dodam, że Mela Kotulak skojarzyła się mojemu nastolatkowi z PJ Harvey
Dobranoc i wołam Słoiku wróć.
I może mi ktoś wyjaśnić, w czym problem z klawiaturą?

Chyba wolę listy słuchać (jeśli już) z Tatą.
Jeszcze dodam, że Mela Kotulak skojarzyła się mojemu nastolatkowi z PJ Harvey

Dobranoc i wołam Słoiku wróć.
I może mi ktoś wyjaśnić, w czym problem z klawiaturą?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Niespodziewane dzisiaj notowanie, szczególnie miejsce 17 choć osobiście bardzo się cieszę z wysokiego miejsca Tres.B (zresztą jestem jedynym forumowiczem od którego Let it shine dostało głos) ale mimo wszystko wyczuwam tu jakiś kant. Ni z tego, ni z owego wystrzelił z głębokiej otchłani do top 20... może 
No i Anathema
ale wciąż czekam na wyemitowanie całości utworu, bo póki co jest ucinany w dziwnym momencie. Jak dla mnie ostatnia zwrotka pod względem treści jest najważniejsza w Untouchable a jeszcze w Trójce jej nie słyszałem.

No i Anathema

Było ciekawie podczas dzisiejszego notowania. Dawno nie mieliśmy takich zmian 
Dzięki za dziś. Dobranoc

Dzięki za dziś. Dobranoc
- tadzio3
- Kontakt:
Zdążyłem w końcu mocno polubić "Wilki dwa" dlatego ten powrót nawet mnie cieszy 

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Ja tam ich chyba całąnową płytę słyszałem na ostatnim koncercie, także dla mnie to żadenalbarn pisze:T.Love nowe już jest?![]()
![]()
![]()

Dla mnie dopiero niedawny koncert tak właśnie podziałał, wcześniej podobała mi się tylko końcówka, która zresztą rewelacyjne zabrzmiałatadzio3 pisze:Zdążyłem w końcu mocno polubić "Wilki dwa" dlatego ten powrót nawet mnie cieszy

Ot, co. Oby za tydzień było podobnieseblit pisze:Ubiegłotygodniowy porządek na szczęście został dziś rozbity w pył. I bardzo dobrze.

Ostatnio zmieniony pt sie 31, 2012 11:06 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
- konwicki1980
- Kontakt:
Akcja "fanów" très.b spowodowała niemały zamęt na liście.
Był to jednak zamęt grubymi nićmi szyty i wiemy, lep jakiej propagandy kryje się za tymi nićmi...
Nie wiedziałem, że to częściowo polski zespół i do tego pisze się z kreseczką akcentową.
Był to jednak zamęt grubymi nićmi szyty i wiemy, lep jakiej propagandy kryje się za tymi nićmi...
Nie wiedziałem, że to częściowo polski zespół i do tego pisze się z kreseczką akcentową.

No tak... kochani!! jeszcze tylko przez 20 minut mozna glosowac na "let it shine"!! pomozecie? Today until 12.00!! Last chance to vote for "Let it shine" on Lista Przebojów Trójki! Click!konwicki1980 pisze:Akcja "fanów" très.b spowodowała niemały zamęt na liście.
Wowkonwicki1980 pisze:Nie wiedziałem, że to częściowo polski zespół i do tego pisze się z kreseczką akcentową.

très.b – duńsko-angielsko-holendersko-amerykańsko-polska grupa muzyczna

No to ciekawe jak to będzie w archiwum: PL czy ZG?

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ahoj.
Ktoś może "zaejerstrował" Augustowskie noce z Listą?
Jesli gdzieś można posłuchać Listy - dajcie znać, proszę.
Ktoś może "zaejerstrował" Augustowskie noce z Listą?
Jesli gdzieś można posłuchać Listy - dajcie znać, proszę.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Kukiz miał wczoraj Dzień Konia - dwa debiuty w poczekalni to niezły wyczyn.
- konwicki1980
- Kontakt:
Coś czuję, że akcja fanów très.b może być kontynuowana, o ile ktoś rozsądny jej nie zablokuje. Ostatnio taki przypadek był na pewno przy Stirwater, choć tam była kwestia atakowania miejsca 1., a nie w ogóle wdarcia się na listę.

Wyobrażacie sobie, że np. ktoś z fanklubu Lany del Rey na Facebooku zachęci wszystkich do głosowania na listę, no i nie ma szansy, żeby nie była na 1, bo ma 1,8 miliona "lubiących".

Wyobrażacie sobie, że np. ktoś z fanklubu Lany del Rey na Facebooku zachęci wszystkich do głosowania na listę, no i nie ma szansy, żeby nie była na 1, bo ma 1,8 miliona "lubiących".
- tadzio3
- Kontakt:
U mnie podobnie. Koncert na Woodstocku był rewelacyjny. Mimo, że to trzeci raz, kiedy widzę zespół na żywo, dopiero teraz tak mocno na mnie podziałał. Te koncerty ich mają coś w sobie.Neo01 pisze:Dla mnie dopiero niedawny koncert tak właśnie podziałał, wcześniej podobała mi się tylko końcówka, która zresztą rewelacyjne zabrzmiała
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
KATE BUSH - Running Up That Hill (a Deal with God) [2012 Remix]
Widać teraz wystarczy pogorszyć jakość nagrania i już mamy remix.
A tak poważnie: ktoś wie dlaczego to nagranie jest w takiej skopanej jakości. To tak ma być? Jeśli tak, to jest mocno poraniony pomysł.
Tak i jeszcze mają niewyczyszczoną głowicę. Stąd to "zdudnienie".krzysiek83 pisze:Z kasety tę Kasię grają?
Też nie bardzo kumam. Właśnie słucham oryginału... i...miszony pisze:Ale gdzie tutaj jest ten remix ???

No właśnie!miszony pisze:Fatalna jakość !!!!
A tak poważnie: ktoś wie dlaczego to nagranie jest w takiej skopanej jakości. To tak ma być? Jeśli tak, to jest mocno poraniony pomysł.

- konwicki1980
- Kontakt:
Pisałem już z 3 razy o Kate Bush, napiszę jeszcze raz:
http://www.discogs.com/Kate-Bush-Runnin ... ter/462383
Jednak w Trójce nie grają z mp3 320 kbps, tylko ze 56 kbps pewnie. I tak nikt na forum nie wie, dlaczego, a ci, co wiedzą, na forum nie bywają.
Poza tym utwór pojawił się podczas ceremonii zamknięcia igrzysk. Z tego, co wiem, to wydany jest tylko w formie cyfrowej:jest to stary podkład z maksisingla z nowym wokalem - dużo gorszym niż oryginał
cytat z Wikipedii:2012 Rerelease/Remix
On 12 August 2012, Bush released a new version of the song "Running Up That Hill (A Deal With God)". Subtitled '2012 Remix', it uses the backing track of the extended version on the 1985 12" single, over which new lead vocals were recorded. The track was transposed down a semitone to fit Bush's current lower vocal range. The new version was premiered during the 2012 Summer Olympics closing ceremony. Bush did not appear herself, but the recording was featured in a crucial section of the closing ceremony, after the entry of athletes and prior to the presentation of the medals for the Marathon. The track set the theme to a dance performance, where a 'hill' or pyramid was gradually assembled from giant white blocks, representing each of the Olympic events, by the dancers.[6][7] The performance was not shown in the United States NBC coverage due to time constraints and tape delay issues.[8]
On 19 August the remix entered the UK charts at number six.[9] The song also peaked at #3 on the iTunes UK charts on August 21st.
http://www.discogs.com/Kate-Bush-Runnin ... ter/462383
Jednak w Trójce nie grają z mp3 320 kbps, tylko ze 56 kbps pewnie. I tak nikt na forum nie wie, dlaczego, a ci, co wiedzą, na forum nie bywają.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
No i powiedzcie czy nie mam racji nie lubiąc fejsbuka ?
Takie " akcje " to właśnie jeden z powodów.
No i jeszcze się ucieszę, pozwólcie ... ZZ Rulez !
Bez fejsbuka sobie poradzili 

No i jeszcze się ucieszę, pozwólcie ... ZZ Rulez !

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Mnie takie "namawianki" też wkurzają i wypaczają zdrową rywalizację na lp3lady pisze:No i powiedzcie czy nie mam racji nie lubiąc fejsbuka ?Takie " akcje " to właśnie jeden z powodów.

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Owieczki jeśli zagłosują to to badziewie jeszcze wejdzie do top 10.
...
Jestem bardzo zły z tego powodu. Od razu mi to śmierdziało.
...
Jestem bardzo zły z tego powodu. Od razu mi to śmierdziało.
Mnie tylko zastanawia, czemu ta akcja dopiero w tym tygodniu przyniosła jakieś wymierne rezultaty. Z tego co widzę, namawiali do głosowania już przedtem (choćby tuż po dodaniu do zestawu) i wtedy nic konkretnego z tego nie było... dziwne.
Ale abstrahując już od tego, że nie popieram takich zagrywek - mogło trafić na większy badziew, to jest nawet fajne.
Ale abstrahując już od tego, że nie popieram takich zagrywek - mogło trafić na większy badziew, to jest nawet fajne.
Ja mam taką koncepcję, że fan cluby Tresy, Julii i Meli po cichu się zmówiły i wspólnie głosują na te 3 utwory. No i jeszcze teoretycznie wygląda, że dogadali się z fc ZZ Top, ale chyba oni by na taki układ nie poszli.