kajman pisze:ku3a pisze:proszę o pisanie w odpowiednich wątkach.
Ja jednak odpowiem tutaj, bo na razie innej możliwości nie mam.
Dokładnie, a więc i ja tak postąpię

Na temat tego, co zrobiono z "Someone like you" wypowiadałem się już nieraz (najobszerniej tu:
http://forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 25#p274836), bo to naprawdę było bardzo nie w porządku. I to nie ze strony słuchaczy, ale tych, którzy wrzucili ten utwór do zestawu zaledwie 3 lub 4 tygodnie po "Set fire to the rain" i gdy jeszcze "Rolling in the deep" świetnie sobie radziło.
Kajman napisał o tym bardzo delikatnie:
Niestety wrzucono ją do zestawu w totalnie nieodpowiednim momencie.
, ale ja uważam, że czasem trzeba użyć mocniejszych słów. To był po prostu przejaw bezmyślności i głupoty osób odpowiadających za kształt zestawu do głosowania

Nawiasem mówiąc: ciekawe czemu z dodawaniem kolejnych Red Boxów czekano tak długo, aż poprzednie wypadną? Albo dlaczego parę tygodni po "Partyzancie" nie dorzucono nowego Dżemu?
Od razu zaznaczam, że to nie jest żadne doszukiwanie się teorii spiskowych, tylko zwykłe przytaczanie faktów. Które niestety mówią same za siebie i chyba jednak świadczą o tym, że nie zawsze intencje niektórych Trójkowych pracowników są w pełni czyste.
Natomiast wracając do Nieszczęśliwych Siódemek, to jeszcze dwa zestawienia, dotyczące jednego zespołu:
DZIEWCZYNY DZISIAJ Z BYLE KIM NIE TAŃCZĄ - Lady Pank
1519 i 1520- poza N7
1521- 1.
1522- 1.
1523- poza N7, mimo promocji i 31 głosów z Forum!
1524- 3.
1525- 4.
1526- 3.
1527- 1.
1528- 2.
1529- 5.
Tak więc z jednej strony rzeczywiście hipoteza o celowej ingerencji w wyniki głosowania i odjęciu głosów w tamtym tygodniu wydaje się dość mało prawdopodobna, bo niby czemu ktoś z Redakcji miałby być złośliwy, ale z drugiej same liczby świadczą o tym, że tamta sytuacja była przynajmniej dziwna. Może więc jednak jest jakiś procent prawdy w tym, o czym pisali
PS i
temik3?
Przy okazji zainteresowanym polecam powrót do stron 9-11 w tym temacie i przypomnienie sobie dyskusji na temat sytuacji tego utworu w tamtych tygodniach.
MÓJ ŚWIAT BEZ CIEBIE - Lady Pank
1545- 2.
1546- 3.
1547- 1.
1548- 3.
Teraz ten utwór będzie promowany i szczególnie w kontekście tego, że ostatnio kilka nowych osób dołączyło do akcji promocyjnej i teoretycznie bierze w niej udział aż 38 użytkowników, mogłoby się wydawać, że bez problemu powinien wejść do poczekalni. Ale jeżeli zamiast tego wypadłby z N7 (tak, jak wcześniej „Dziewczyny”…), a powrócił w następnym, „niepromocyjnym” tygodniu, to w przypadek i to, „że po prostu tak się głosy rozłożyły”, chyba nikt by nie uwierzył

Tak więc pozostaje czekać do piątku i zobaczyć, jak będzie w rzeczywistości!